Beter resultaat door goede content

Door mijn grote ervaring met marketing, communicatie en accountmanagement help ik (maatschappelijk) ondernemers en goede doelen graag verder.

Enkele hoogtepunten uit mijn loopbaan.

Marktonderzoek

De pensioenbarometer
Bij Delta Lloyd de kennis, de houding en het gedrag gemeten onder deelnemers van pensioenregelingen bij Corporate Clients zoals Volvo Cars, Kas Bank en Syngenta Seeds B.V.

De MissieMeter voor kerken en christelijke gemeenschappen. In samenwerking met MissieNederland en het Evangelisch College hebben we de vragenlijst samengesteld.

Schrijven en schrappen

Bij Stichting Antwoord eindverantwoordelijk voor de direct mailingen. Een mailing bestaat uit een begeleidende fondsenwervende brief met een nieuwsbrief. Verantwoordelijk voor content en vormgeving. En natuurlijk alle teksten rondom events, de MissieMeter etc. De link met fondsenwerving is evident.

Bij Avéro Achmea samen met LNBB Actuarissen uit Amersfoort gewerkt aan de pensioendeelnemersbrochure ‘Beleggen met pensioeninzicht’. Een brochure in B1-Taal over lifecycle-beleggen. 

Bij Delta Lloyd verantwoordelijk voor alle pensioencommunicatie voor Corporate Clients. Online en offline.

Bij Mercer eindverantwoordelijk voor Mercer Signaal. Hun relatiemagazine over Pensioen- en HR-vraagstukken.

Zullen we vrijblijvend afspreken, kennismaken en onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Want ondernemen doe je samen met René!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: